50% Grön teknik

Vid beställning av en komplett installation och montering har du rätt till skattereduktion grön teknik. Grön teknik innebär att kostnaden för material, elinstallation, montering reduceras med hela 50%. Det som inte är avdragsgillt som körersättning och övrigt rörliga kostnader tillkommer på fakturan.

 Solotec Energiteknik installerar till privatperson, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner, föreningar m.fl.

 

För mer information och offert

kontakta Solotec Energiteknik 

Med reservation för eventuella skrivfel

Källa Foto: Denin Lawley

Lite kort om laddbox!

Solotec Energiteknik installerar till privatperson, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner, föreningar m.fl.

En kompakt box, ladd-enhet för vanligtsvis växelström som förser din elbil, hybrid med ström. För de som har installerat solcellsanläggning gynnas ytterligare under de ljusa månaderna (ca 8månader/år), då solcellsanläggningen genererar förnybar elproduktion till det egna hushållet. Laddbox på vägg är den vanliga placeringen till privata fastigheter. Företag, BRF och kommuner vill för det mesta täcka en yta med laddenheter och då väljs det laddstolpar som både kan var för 2st ladd boxar alternativ 4st laddboxar per stolpe.

Vid installation bör en lastbalanering installeras så att ni i hushållet tryggt kan låta bilen ladda under natten. En lastbalanserare hjälper hushållet med bl.a. att vid hög energiförbrukning annpassar sig laddboxen och går ner i laddningseffekt (ibland stängs den tillfälligt ner) för att låta hushållet gå i första hand. Senare på kvällen när vi börjar göra oss redo för lugn och ro samt läggdags och hushållet inte kräver så mycket energi, ökar laddboxen laddningseffekten för att förhoppningsvis förse dig med en fulladdad bil på morgonen.

 Att ladda en elbil kan ta allt från 20 minuter till 12 timmar beroende på hur stort batteriet är och vilken hastighet du laddar med. Laddar du bilen i en laddbox hemma brukar det ta ungefär 7-10 timmar för en elbil medan en laddhybrid blir fulladdad på omkring 3-7 timmar.

För mer information kontakta Solotec Energiteknik 

Med reservation för eventuella skrivfel

Zaptec Go - Framröstad som den främsta elbilsladdaren i Norge och Sverige

Du kan installera upp till tre Zaptec Go-laddare för varje installation. Att lägga till en andra eller tredje laddare är smidigt och enkelt. Skapad, utvecklad och tillverkad i Norge för att klara av de tuffaste väderförhållandena. 5års garanti.

 

Mer information om Zaptec Go här!

Zaptec kvalitet och säkerhet

Välkommen att kontakta Solotec Energiteknik för mer information och offert!

Ring vår Kundtjänst

Vardagar 08.00 – 16.00: 042 543 81

email: solkraft@solotec.se

Zaptec Pro är Laddstationen för bostadsrättsförening, hyreslägenheter, företags personalparkering, samfälligheter m.fl.

Zaptec Pro är inte som vilka laddstationer som helst!

Med Zaptec Pro kan ett stort antal elbilar laddas utan kostsamma uppgraderingar av kapaciteten tack vare att Zaptec Pro har en patenterade teknik för dynamisk fas- och lastbalansering. Skapad, utvecklad och tillverkad i Norge för att klara av de tuffaste väderförhållandena. 5års garanti.

 

Mer information om Zaptec Pro här!

Zaptec kvalitet och säkerhet

Välkommen att kontakta Solotec Energiteknik för mer information, om hur vi kan hjälpa er bostadsrättsförening, samfällighet, personalparkering, hyresparkering m.fl.

Vi kommer gärna till er, utan några förpliktelser och arvode för att tillsammans hitta de bästa lösningarna för er och efter era förutsättningar.

Ring vår Kundtjänst

Vardagar 08.00 – 16.00: 042 543 81

email: solkraft@solotec.se