Spontanansökan

För tillfället har vi inga lediga tjänster.

Men vi tar gärna emot din spontanansökan. 

Kanske din spontana ansökan...

……………………………….

Alla människors lika värde och mångfald skapar framgång.

Hos oss är kundfokus en självklarhet!

Vi utvecklas hela tiden och blir bättre för varje dag, vecka, månad och år som går. Med alla våra medarbetares blandade åldrar, erfarenheter, kunskaper och kamratskap, har vi en styrka som finns tillhands när det behövs i olika stadier eller problemlösningar. 

Kanske din spontana ansökan kan göra så att vi tillsammans med dig, kommer göra en gemensam utvecklingsresa mot nya mål tillsammans i vår trygga, härliga grupp där vi alla är Solotec Energiteknik..

Solotec Energiteknik är en omtyckt arbetsplats och vi jobbar aktivt med vår personal och att de ska trivas hos oss, och det är vi stolta över. Att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att alla medarbetare ska trivas är något vi håller högt och hela tiden jobbar med. Sen flera år har Solotec arbetat med CHR (Corporate Health Responsibility), där vi mäter våra medarbetares välmående och aktivt arbetar för en trygg och bra arbetsplats.

Vi tror på människor snarare än vad som står på ett CV – vi värdesätter självklart kunskap och erfarenhet likväl som inställning och nyfikenhet, välkommen med att skicka en spontanansökan med meddelanderubrik ”Spontanansökan + Namn” till solkraft@solotec.se

Det är en självklarhet för oss att det ska vara kul att gå till jobbet!

Vår tro är att alla människors lika värde och mångfald skapar framgång.