Er energiresa börjar här!

För oss är det en självklarhet att besöka alla er som är intresserade av att veta era möjligheter!

Visste du att Solen bildades för ungefär

4,6 miljarder år sedan.

 

Källa Foto: Melissa Askew

Er intresseanmälan

Ert första steg i er energi-resa börjar när ni fyllt i intresseanmälan via vår hemsida, sociala medier eller varför inte via ett telefonsamtal.
Kanske vi träffas på något event eller i likande tillställning.

Återkoppling och besöks bokning

Efter det att vi mottagit er intresseanmälan återkopplar vi inom skälig tid till er.
Tillsammans hittar vi datum och tidpunkt som passar in i er kalender, samtidigt ställer vi några enklare frågor för att vara förbereda när vi kommer på platsbesöket.
Ett tips är att ni förbereder er med att skriva ner alla era frågor redan i detta skede, för att få svar på alla de frågor ni har.

Rådgivning – kostnadsfritt 0kr

Solotec Energiteknik vill tillsammans med er, skapa så bra förutsättningar av förnybar elproduktion och prisvärd investering som möjligt utan att låta kvalitén påverkas negativt i vårt uppdrag åt er.
Kanske ni har gått och funderat på en idé eller två om man kan göra si eller så, vid vår representants platsbesök får ni möjligheten att visa och presentera dessa.

Platsbesök – kostnadsfritt 0kr

För oss är ett besök på plats en självklarhet.

Ni får möta vår representant och har möjligheten att ställa alla era frågor vid vårt besök.

Inom en skälig tid efter vårt besök, får ni offertunderlag via email (brev om så önskas) där presenteras de produktval som ni varit med och valt ut efter era önskemål och kvalitets krav. Vi presenterar även era förutsättningar, möjligheter till förnybar elproduktion som grundar sig på det platsbesök och den information vi dokumenterat ligger till grund för vår projektering.

Solcellsanläggning

Solcells anläggning - monterings alternativ finns som tak, fasad och mark.
Med Solotec Energiteknik får ni en komplett leverantör från idé till el-producerande solcells anläggning.

Vi hjälper er med effektiva lösningar.
Privatperson, Företag, Industrier, Bostadsrättsförening, Fastighetsbolag, Lantbruk, Markägare, Föreningar, Kommuner m.fl.


Energilagring batteri

För er som vill lagra den överproduktion som sker från er solcellsanläggning och framförallt under de mest ljus rika dagarna finns det batterier att koppla till.
Er solcellsanläggning måste vara utrustad med en Hybrid växelriktare. Batterierna lagrar den egenproducerade elen som inte används direkt i fastigheten, för att användas när fastigheten behöver mer effekt en period, under kvällen eller nästa dag.
Är berättigande till grön teknik bidrag enligt Skatteverket, när du använder batterierna som är beskrivit i text.

El-fordons laddning

Solotec Energiteknik installerar och leverera professionella lösningar inom elfordons laddning.
För privata bostaden, till företag, Bostadsrättsförening, Fastighetsbolag, Lantbruk, Markägare, Föreningar, Kommuner m.fl.
Har ni önskemål om flera laddnings enheter med tagg-funktioner, registrering av mängd "tankade" kWh kan vi hjälpa er även med sådan lösning.
Ta kontakt med oss så löser vi tillsammans er elfordons laddning på bästa möjliga sätt.

Batteri lager – Stödtjänst/ Frekvensreglering

Frekvensreglering – tjäna pengar och stöd elnätet. Solotec Energiteknik är godkänd partner till Check watt. Deras virtuella kraftverk Currently länkar samman batterier, solceller, vindkraftverk ute i landet och skapar därmed en ökad trygghet på elmarknaden i Sverige.
OBS! Nya regler från Skatteverket 2024-01-25, när det gäller grön teknik bidrag för privatperson och batterier. Om man väljer att  installerar batterier som kopplas upp mot en Stödtjänst/ Frekvensreglering som ex. CheckWatt virtuella kraftverk Currently är man inte berättigad till grön teknik bidrag.Vill ni få den senaste informationen om vad som gäller för frekvensreglering stödtjänster kontakta oss.

Jag önskar bli kontaktad av Solotec Energiteknik!

Beskriv vad ni önskar bli kontaktad om så vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom skälig tid.